Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyO chytré hodinky Galaxy Gear od Samsungu není zájem. Prodalo se jich...

O chytré hodinky Galaxy Gear od Samsungu není zájem. Prodalo se jich zatím pouze 50 000

Společnost Samsung Electronics prodala od září celosvětově pouze 50 000 kusů svých chytrých hodinek Galaxy Gear. Informoval o tom server Bussines Korea. Pro největšího výrobce mobilů na světě je to studená sprcha.

Nejvíce výhrad mají lidé ke vzhledu hodinek, nedomyšlenému ovládání a jejich výdrži. Samsung sice tvrdil, že jednodenní výdrž baterie je dostatečná, ve svém názoru ale zůstal osamocen.

Ukázalo se tedy,  že ještě bude třeba několik pokusů, než něco takového, jako chytré hodinky, zaujme i jiné lidi než bohaté nadšence.

Výrobci proto nyní budou asi hlavně vyčkávat, s čím příští rok přijde Apple. Jeho náramkové hodinky se mají jmenovat iWatch.

SamsungZdroj: BussinesKorea

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

4 KOMENTÁŘE

    • Těch 800 000 je počet distribuovaných hodinek, ale většina z nich je na skladech obchodů. Skutečné prodeje budou asi blízko těch 50 000.

      • Já si také myslím. Tu kouřovou clonu Samsung vypustil poté, co vyšel článek v Bussines Korea a hrozilo, že akcie půjdou dolu.

  1. Těch prodaných 50 000 se vztahuje jen na jižní koreu a ve světě se jich prodalo určitě víc. Neříkám, že 800 000, to je samozdřejmé, že to čeká v obchodech, ale Míra si to upravil po svém…

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře