Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyApple vydal třetí betaverzi iOS 9 pro vývojáře

Apple vydal třetí betaverzi iOS 9 pro vývojáře

Apple vypustil do světa další betaverzi operačního systému iOS 9, který byl představen na konferenci WWDC. Jedná se už o třetí aktualizaci, která přidává především podporu streamovací služby Music a integruje čtečku zpráv Apple News.

Mezi další novinky iOS 9 beta 3 patří nové složky pro screenshoty a selfie (autoportréty), je tu také přepracovaná dvoufázová autentizace, možnost stahovat hudbu ve vysoké kvalitě na mobilním připojení a změnou prošly i složky na iPadech, které nově zobrazují 16 (4 × 4) aplikací  – dosud 9 (matice 3 × 3).

Update s číselným označením 13A4293f samozřejmě opravuje také různé chybky a zase o něco vylepšuje stabilitu nového operačního systému.

V současné době je třetí beta iOS 9 dostupná pouze vývojářům. Uvolnění veřejné betaverze se očekává v příštích týdnech. Finální verze systému dorazí do jablečných přístrojů na podzim.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/iOS9/“/]

Zdroj: Macrumors

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře