Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyUbisoft oznámil krásnou hopsačku Rayman Adventures

Ubisoft oznámil krásnou hopsačku Rayman Adventures

Na smartphony brzy dorazí další hra s roztomilým panáčkem Raymanem v hlavní roli. Přídomek Adventures už dopředu prozrazuje, že na nás čeká velké dobrodružství, které pořádně prověří hbitost našich prstů.

Ubisoft to s mobilními platformami poslední dobou myslí vážně, důkazem čehož je titul Rayman Adventures, který připraví exkluzivně pro smarpthony tablety. Nový díl populární série vyjde letos na podzim a podle toho, co zatím víme, nabídne krásnou grafiku s dynamickými částicovými efekty a dalšími efekty, ale také spoustu akce, skákání a objevování.

Ústředním motivem hry bude sbírání malých zlatých vajec, ze kterých se později vyklubou postavičky Incrediballs, jejichž moc pak budete moct využít během hraní. Vedle samotného Raymana si v krásně malovaných levelech zaskáčete i se zrzavou bojovnicí Barbarou.

Přesné datum vydání Rayman Adventures vývojáři zatím neprozradili. Hra by měla vyjít pro platformy iOS, Android a zřejmě i Windows Phone/Windows 10.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře