Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyZombie apokalypsa Dead Trigger 2 vyšla pro Windows Phone

Zombie apokalypsa Dead Trigger 2 vyšla pro Windows Phone

Ve hře se postavíte hordám krvelačných zombíků. Povedená akce z pohledu první osoby nabízí epické souboje a nekompromisní grafiku, u které mnohdy zatajíte dech.

Nabídka aplikací a her pro platformu Windows Phone se s iOS a Androidem stále nemůže srovnávat. Blýská se však na lepší časy, protože vývojáři si WP všímají stále víc a víc. Důkazem toho je i české studio Madfinger Games, které vydalo svou populární střílečku Dead Trigger 2 konečně i na telefony se systémem od Microsoftu.

Hru si můžete stáhnout zdarma, ale pokud zatoužíte po výkonnějších a účinnějších zbraních nebo lékárničkách, a chcete je mít hned, můžete si je zakoupit za reálné peníze. Je to jen na vás.

V Dead Trigger 2 se hráč ujímá jednoho z přeživších, který se zapojuje do boje za záchranu světa před nemrtvými. Nepřátele budete likvidovat ve více než 600 herních scénářích, 33 unikátních herních prostředích a 10 regionech celého světa.

Abyste povedenou střílečku spustili, potřebujete smartphone s minimálně 1 GB operační paměti a operačním systémem Windows Phone ve verzi 8.1.

[appbox windowsphone ab82cbe8-ebfc-4983-bf34-f06325e120a4]

[appbox googleplay com.madfingergames.deadtrigger2]

[appbox appstore id720063540]

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/deadtrigger2/“/]

 

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře