Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyGoogle vydal YouTube Kids, dětskou verzi YouTube

Google vydal YouTube Kids, dětskou verzi YouTube

Google spustil speciální verzi videoportálu YouTube určenou pro děti. Nová služba nabízí vybraný obsah a zabezpečení s ohledem na nezletilé uživatele, ve kterých firma spatřuje značný potenciál.

Aplikace je ke stažení zdarma na Google Play, prozatím ale oficiálně jen uživatelům ve Spojených státech. Pokud však nechcete čekat, až bude přístupná i u nás, klikněte na tento odkaz a nainstalujte si ji do vašeho telefonu či tabletu manuálně.

Nová aplikace YouTube Kids se vyznačuje zjednodušeným ovládáním a přepracovaným uživatelským prostředím, aby ji mohli snadno používat i nejmenší. Kanály a seznamy nahrávek jsou uspořádány do čtyř kategorií: zábava, hudba, výuka a objevování.

Krom toho aplikace také umožňuje rodičům sledovat a omezovat dobu, jakou dítě sledováním videí tráví. Rodiče mohou dokonce i vypnout vyhledávání a zvuk. Největší předností YouTube Kids je filtrovaný obsah vhodný i pro ty nejmenší.

Zdroj: AP

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře