Čtvrtek, 18 dubna, 2024
DomůNovinkyJak poznat batoh, který vám dokonale sedne na záda? Vyzkoušejte mobilní aplikaci...

Jak poznat batoh, který vám dokonale sedne na záda? Vyzkoušejte mobilní aplikaci Osprey PackSizer

Osprey PackSizer je první mobilní aplikací na světě, která na základě analýzy vaší postavy doporučí ideální batoh pro vaše záda a pohodlí na cestách. Stačí mít mobil s Androidem nebo iOS, kamaráda, který vás vyfotí, a pak obchod, kde si doporučený batoh koupíte.

Vývojáři batohů značky Osprey našli cestu, jak si sami můžete nakonfigurovat batoh, který vám padne přímo na vaše záda, aniž by vás musel přeměřovat a osahávat nějaký prodavač nebo aniž byste v obchodě trávili dlouhý čas zkoušením a vybíráním toho správného modelu.

Ovládání aplikace je velice jednoduché, ale je dobré si při prvním spuštění prohlédnout instruktážní video, abyste si byli jisti, že postupujete opravdu správně. Po spuštění a výběru anglického, francouzského nebo německého jazyka je nutné zadat, jste-li žena nebo muž a také jakou jednotkovou soustavu používáte. Pro nás je to samozřejmě metrický systém. Pak už je vše na vás a vašem kamarádovi.

Dle videa se nastavíte, necháte se vyfotit, zanesete svou výšku, označíte velikost postavy a zad a aplikace vám dle zadaných parametrů nabídne ten správný batoh. Výsledky si můžete prohlédnout přímo v aplikaci nebo si je nechat zaslat e-mailem. Nic složitého, že?

Aplikace Osprey PackSizer získala různá ocenění včetně ceny na veletrhu ISPO 2015 v kategorii mobilní aplikace za nejvíce kreativní a inovativní projekt. Počet stažení aplikace nedávno prolomil číslo 10 000 a stoupá každým týdnem o další stovky.

[appbox googleplay co.uk.ospreyportal.packSizeApp]

[appbox appstore id828364097]

1 2 3 4

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře