Sobota, 20 dubna, 2024
DomůNovinkyAlcatel OneTouch POP 2 (4.5): Pod tři a půl tisíce a s...

Alcatel OneTouch POP 2 (4.5): Pod tři a půl tisíce a s podporou LTE

V Česku a na Slovensku už je dostupný první telefon z řady OneTouch POP, který nabízí rychlý mobilní internet LTE. POP 2 (4.5) cílí na mladé, začínající nebo méně náročné uživatele. Novinka se prodává u operátorů za 3 490 Kč, resp. 129,90 euro včetně DPH.

V prvním čtvrtletí příštího roku se navíc objeví ve volném prodeji i verze pro dvě SIM karty.

POP 2 (4.5) reflektuje aktuální rozvoj mobilních sítí čtvrté generace a díky příznivé ceně zpřístupňuje jejich možnosti mnohem širšímu okruhu uživatelů. Podpora LTE sítí umožňuje stahovat data rychlostí až 150 Mb/s, což je více než třikrát rychleji než v případě nejvýkonnějších 3G sítí. V případě potřeby navíc rychlost stahování můžete ještě zvýšit kombinací 4G a WiFi sítí prostřednictvím funkce Download Booster.

Novinka díky své velikosti ještě stále dobře padne do rukou a měla by se snadno ovládat i jednou rukou. Displej o velikosti 4,5 palce s rozlišením 480 × 854 bodů je zároveň dost velký na to, abyste na něm mohli pohodlně hrát hry nebo surfovat po internetu. POP 2 (4.5) překvapí kromě své kompaktnosti i chytrými detaily, jako je probuzení telefonu poklepáním na displej nebo funkce přiblížení a oddálení jediným prstem. Čtyřjádrový 1,2GHz procesor a 1 GB RAM jsou zárukou svižného chodu operačního systému Android KitKat 4.4 KitKat.

Zadní stranu smartphonu zdobí fotoaparát s rozlišením pět megapixelů. Vepředu je 0,3 megapixelový snímač pro selfie a videohovory. Uživatelská paměť má velikost 8GB a komu by to nestačilo, může kapacitu rozšířit o dalších 32 GB prostřednictvím microSD karty.

Doporučená cena mobilního telefonu Alcatel OneTouch POP 2 (4.5) pro Českou republiku je stanovena na 3 490 korun s daní.

Prohlédněte si telefon:

POP 2 (4.5) Full White Front-left V1 POP 2 (4.5) Full White V1

POP 2 (4.5) Black_Back-left V1 POP 2 (4.5) Black_Special V1

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře