Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyMeizu MX4 Pro: Takhle vypadá iPhone 6 s Androidem a tlačítkem od...

Meizu MX4 Pro: Takhle vypadá iPhone 6 s Androidem a tlačítkem od Samsungu

O Meizu MX4 Pro, skvěle vybaveném androidu, toho bylo napsáno již hodně. Oficiální uvedení přístroje se už zřejmě blíží. Alespoň tak lze vysvětlit nový snímek, který telefon ukazuje v bílé barvě.

Vzhled bude to hlavní, co na MX4 Pro zaujme. Je to na první pohled něco mezi iPhonem a Galaxy S5. Od prvního si bere design, druhý jej inspiroval domovským tlačítkem pod displejem, v němž má být integrován snímač otisků prstů.

Telefon bude docela velký. Podle spekulací dostane 5,4“ displej s vysokým rozlišením 1536 × 2560 pixelů. Celkové rozměry jsou údajně 143 × 74,1 × 7,9 mm.

Uvnitř MX4 Pro má pracovat osmijádrový čipset Samsung Exynos 5430, který nabídne konfiguraci ve složení 4 × ARM Cortex-A15 a 4 × Cortex-A7 coby úsporné čtyřjádro pro méně náročné úkony.

Součástí čipové sady budou ještě 3 GB operační paměti a grafická jednotka SGX544 MP3. Zatímco hlavní fotoaparát má být 20,7Mpx, čelní okouzlí všechny příznivce selfie, zachytit má totiž až 13Mpx snímky.

Představením „základního“ modelu MX4 pro Meizu pro letošní rok tedy ještě zdaleka nekončí. Kromě lépe vybavené verze s přídomkem „Pro“ není vyloučeno ani uvedení zmenšeného modelu „Mini“.

gsmarena_001Zdroj: GSMArena

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

4 KOMENTÁŘE

  1. Features:OS Android OS, v4.4.4 (KitKat)
    Chipset MediaTek MT6595
    CPU Quad-core 2.2 GHz Cortex-A17 & quad-core 1.7 GHz Cortex-A7

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře