Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyAutor Flappy Bird vydal hru Swing Copters. Ta je tak těžká, že...

Autor Flappy Bird vydal hru Swing Copters. Ta je tak těžká, že budete pořád nadávat!

Titul Swing Copters staví na velice jednoduchém principu. Na dotykovém displeji hráč ovládá malého panáčka s čepicí s vrtulí, se kterým se musí vyhýbat překážkám, které se pohupují do rytmu. Čím více jich obletí, tím více bodů získá. Hra končí ve chvíli, kdy narazíte do překážky.

Silnou stránkou nové hry studenta technické univerzity v Hanoji Nguyena Ha Donga je opět jednoduché ovládání. Celou dobu nebudete dělat nic jiného, než prstem v rytmu ťukat na displej. Jak se očekávalo, obtížnost Swing Copters je pekelná. Doslova. Než úspěšně proletíte několika úrovněmi, budete nadávat, vztekat se a snad milionkrát kliknete na zelené tlačítko Play.

Grafická stránka hry není nijak oslnivá a vrací nás do 80. let minulého století, kdy trhu kraloval Super Mario a ježek Sonic. U tohoto žánru to ale vůbec nevadí.

Žhavá novinka Swing Copters je zdarma dostupná pro mobilní telefony s operačními systémy Android a iOS. Hra však zobrazuje reklamu a ta, dle mých osobních zkušeností, opravdu hodně ruší. Například na Androidu se zobrazuje po každém druhém spuštění hry přes celou obrazovku, což je vzhledem k nebývalé obtížnosti značně frustrující.

U verze pro iPhony se lze zbavit reklamy zaplacením poplatku 27 korun. U hry pro Android tlačítko „Remove Ads“ prozatím chybí. Snad bude doplněno do některé z chystaných verzí.

A ještě jeden poznatek: Swing Copters pro iOS je o notný kus těžší než verze pro Android.

Swing Copters pro Android

[appbox googleplay com.dotgears.swing]

3 1 2

Swing Copters pro iOS

[appbox appstore id905639750]

6 4 5

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

8 KOMENTÁŘE

    • Windows Phone je mrtev. Smir se s tim a jdi nejlepe do androidu. I NOKIA to nakonec pochopila….

      • ty jsi blbec, proč by mělo být WP mrtvo, když je to skvělý systém ? a co pochopila nokia ? nic.. debile

  1. Windows Phone má aspoň DODĚLANÝ SYSTÉM do který se Ti nezačne sekat když nainstaluješ jednu aplikaci jak vyjebaný android! Měl jśem 7 telefonů s android a ted nokii s WP a je nevyčíslitelně krát lepší než posraný androi který funguje jen na tom, že se seká.

    • Ano mate pravdu, pro jednodusi a zacinajici uzivatele smartphonu, je WP asi lespi volba, umi min veci a tak se da i mene pokazit.

      To haw: Nadavat umi kazdy, hlavne deti.. 🙂 Kdybys sledoval svetovy vyvoj tak bys vedel…

    • Je pravda ze rychlejsi telefon nez Nokia 6230 jsem v zivote nemel, ale ten mel bohuzel Symbian S40 v3. Umel toho taky malo a nebyl zasekanej…

      • Měl jsem ji a když bych měl srovnat rychlost tak byla taky zasekaná při přístupu k fotkám. Já jsem třeba zkušenej uživatel a android bych nechtěl, už mě za ty roky nebaví pořád něco řešit proč nejde a tak. Android je na stejně mizerné úrovni jako na desktopu windows, doma máme jak iOS, Android tak WP a nejhorší je Android po něm WP a iOS z nich funguje nejlíp. Nemá cenu řešit co je lepší, každému vyhovuje něco jiného 🙂

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře