Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyS kreslící aplikací Paper vypadá každý nakreslený obrázek skvěle!

S kreslící aplikací Paper vypadá každý nakreslený obrázek skvěle!

Také patříte mezi obdivovatele malířů, ale sami jste nikdy nic pořádného nenakreslili? V tom případě teď možná přišel ten správný okamžik. Aplikace Paper od má totiž tu úžasnou vlastnost, že s ní celkem pěkně dokáže malovat každý.Ti z vás, kteří mají malování v krvi, s ní potom jednoduše stvoří hotová umělecká díla.

Kreslící aplikace Paper je navíc stylová a lehce ovladatelná. V úvodu vás přivítá několik poznámkových bloků, do nichž si můžete přidávat libovolné množství stránek, nebo je odebírat. Samozřejmě lze vytvářet i zcela nové bloky na různé účely, v jejich počtu vám aplikace meze neklade.

Co se týče samotného kreslení, v základu máte zdarma k ruce kreslící pero, spoustu barev a samozřejmě i gumu. V případě spokojenosti si pak můžete přikoupit obyčejnou tužku na tvoření náčrtků, fixu na kreslení prezentací, či zvýrazňování obrázků, úzkou fixu na psaní, či dokreslování kontur, štětec s vodovkami a také míchač originálních barev. Všechny tyto položky lze před koupí zdarma vyzkoušet uvnitř aplikace.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Paper-aplikace-ios/“/]

Vedle softwarového vybavení je k aplikaci Paper dostupný šikovný stylus, který udělá radost všem zkušeným výtvarníkům. V ruce jsme ho sice drželi jenom chvilku, ale můžeme vám ho vřele doporučit.

Aplikace Paper je zdarma dostupná pro majitele zařízení s iOS. Pokud rádi kreslíte, nenechte si ji ujít!

[appbox appstore 506003812]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře