Neděle, 14 dubna, 2024
DomůNovinkyFúúúj, nejnechutnější pouzdro pro iPhony na světě

Fúúúj, nejnechutnější pouzdro pro iPhony na světě

Drobné suchozemské korýše stinky, lidově někdy přezdívané jako „prasátka“ či „svinky“, viděl pod kamenem či kůrou stromu určitě každý z nás. Představte si však, že si tohoto tvora, zvětšeného tak dvacetkrát, několikrát denně přikládáte k uchu. Brrr…

Budeme se asi opakovat, ale Japonci jsou blázni. Jak jinak si totiž vysvětlit vznik nového pouzdra pro telefony iPhone ve tvaru největšího stejnonožce světa, bathynoma obrovského.

Důvodů, pro nákup krytu, moc nenajdete. Má totiž rozměry 205 × 105 × 50 milimetrů, takže se nevejde do žádné kapsy. Ani jeho hmotnost není zanedbatelná. Bez iPhonu váží 294 gramů. V pouzdru navíc chybí výřez pro čočku fotoaparátu, takže pokud někdo hodně fotí, má smůlu. A než smartphone dostanete ze sevření několika odpudivých nohou, určitě to chvíli zabere.

Na vývoji bizarního příslušenství se podílel operátor KDDI. Zpočátku bude pouzdro dostupné v omezeném množství 500 kusů a to ve stříbrné a zlaté barvě za doporučenou cenu 80 dolarů, respektive 120 dolarů.

1 2 3 4 5

Zdroj: PhoneArena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře