Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyMegahit Fortnite Battle Royale už je dostupný i pro Nintendo Switch

Megahit Fortnite Battle Royale už je dostupný i pro Nintendo Switch

Hra Fortnite Battle Royale zamířila na konzoli Nintendo Switch. Zástupci japonské společnosti Nintendo to oznámili na veletrhu E3 v Los Angeles. Stahovat ji do svých přístrojů můžete již nyní, a to úplně zadarmo.

Málokterý titul způsobil v poslední době na herní scéně takový rozruch jako Fortnite Battle Royale. Hra svým tvůrcům vydělává stovky milionů dolarů měsíčně, přitom ale vlastně nepřináší nic revolučního, protože jde „jen“ o dobře okopírované PUBG. Hráči v postapokalyptickém světě bojují o své místo pod sluncem s ostatními soupeři. Vyhrává ten, kdo zůstane jako poslední stát na nohou. Vaším úkolem je tedy co nejvíce protihráčů pozabíjet a zůstat naživu.

Hra je od loňského roku dostupná pro PC, macOS, PlayStation 4 ai Xbox One. Letos navíc přibyla podpora pro zařízení značky Apple. Pro konzoli Switch je hra, stejně jako pro ostatní platformy, nabízena zadarmo. Vývojáři budou i v tomto případě vydělávat na in-game předmětech, kteří si hráči kupují, aby dosáhli lepších výsledků.

Zdroj

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře