Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyHonor 6X se nám oficiálně představí už příští týden

Honor 6X se nám oficiálně představí už příští týden

Čínská společnost Huawei potvrdila datum konání tiskové konference, na které by měla představit nový smartphone z řady Honor.

Konkrétně bychom se 18. října měli dočkat premiéry Honoru 6X, což bude model spadající do střední třídy. Podle dostupných zpráv by měl telefon nabídnout 5,5palcový Full HD displej, procesor Snapdragon 625, 2 GB/3GB RAM a 32GB interní úložiště pro data a operační systém Android Marshmallow. Chybět také nemá čtečka otisků prstů, podpora rozšiřujících microSD karet a duální 13Mpx fotoaparát.

Huawei na sebe zároveň v minulých dnech upoutal pozornost vydáním nové verze svého modelu Nova, který firma představila minulý měsíc na veletrhu IFA v Berlíně.

Varianta s kódovým označením CAZ-AL10 přináší o 1 GB více operační paměti (4 GB) a podporu LTE-A. Smartphone se zatím prodává na domácím čínském trhu, a to ve stříbrném a černém provedení.

gsmarena_001 (1)

Zdroj: GSM Arena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře