Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyTakto vypadá TouchWiz na Androidu 6.0 Marshmallow

Takto vypadá TouchWiz na Androidu 6.0 Marshmallow

Na fóru XDA se objevily informace o tom, jak bude vypadat TouchWiz v Androidu 6.0 Marshmallow. Ten podle všeho přinese hned několik příjemných novinek včetně větší plynulosti.

Už TouchWiz v Androidu 5.0 byl poměrně rychlý. Nyní ale došlo k zeštíhlení animací a přechodových efektů, díky čemuž si užijeme ještě rychlejší odezvu.

Samsung zapracoval také na stavovém řádku a vyhledávání. A k tomu přidal velmi pěkné prostředí. To je opět dostatečně výrazné, i přestože je vyvedeno v tlumených barvách, aby pohled na smartphony zbytečně nezatěžoval naše oči.

Několik změn najdeme i v nastavení. Do něho přibylo několik nových funkcí, například možnost zobrazení kapacity dostupné paměti nebo baterie. Stávající funkce jsou potom v mnoha případech dále rozvedeny, díky čemuž dostaneme do ruky možnost komplexnějšího nastavení.

TouchWiz je i nadále v Material Designu, ale dočkal se změn i po stránce vzhledu. Asi nejvýraznější jsou grafické změny v kalendáři, hodinách nebo správci souborů.

Některé novinky do TouchWizu možná ještě přibudou, ale to, co vidíte níže, je více méně finální verze. Jak by se vám TouchWiz v této podobě líbil?

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/touchwiz-android60/“/]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře