Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyTo tu ještě nebylo. Unikátní Galaxy Note 5 s průhledným zadním krytem

To tu ještě nebylo. Unikátní Galaxy Note 5 s průhledným zadním krytem

Jeden ze členů diskusní komunity Reddit se rozhodl originálním způsobem osvěžit design svého Galaxy Note 5. Vzal do ruky vysoušeč vlasů, nahřál zadní kryt telefonu, aby ho mohl snadno sejmout, a sloupl z něj barevnou vrstvu. Poté zadní část zase přilepil nazpět. Výsledek je skvělý, alespoň nám v redakci se Note 5 s průhledným krytem, díky kterému je vidět do jeho útrob, moc líbí.

Proto bychom se vůbec nezlobili, kdyby se Samsung počinem uživatele s přezdívkou Skarface08 inspiroval a tuto netradiční variantu začal prodávat. Její prodeje by nemusely být vůbec špatné. Zájemců by se našlo jistě dost.

V Evropě se pátá generace Galaxy Note zatím oficiálně neprodává. Podle nejnovějších zpráv by se tato situace mohla změnit už zkraje příštího roku, kdy by Note 5 měl být dostupný u rumunských operátorů. Posléze by se tento smartphone mohl dostat do volného prodeje, a to i v ostatních evropských zemích, včetně České republiky a Slovenska.

Galaxy Note 5 je špičkový smartphone s výkonným osmijádrovým procesorem, 16Mpx fotoaparátem a 4 GB RAM. Od konkurence se odlišuje především přítomností dotykového pera, které umožňuje uživatelům psát poznámky přímo na displej, a to i ve chvíli, kdy je vypnutý.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Note5transparent/“/]

Zdroj: SamMobile

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře