Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyKickstarter má další hit, laserovou žiletku od společnosti Skarp

Kickstarter má další hit, laserovou žiletku od společnosti Skarp

Společnost Skarp představila žiletku 21. století. K holení chlupů a vousů nepotřebuje žádné břity, vystačí si s naprosto neškodnými lasery. 

Lasery vyzařují určitou vlnovou délku, která chlupy na potkání láme. Nutno podotknout že naprosto bezbolestně, ba co víc, bez jakýchkoliv škrábanců a podráždění pokožky.

Laserová žiletka od společnosti Skarp se nevyměňuje. Stačí ji jedna tužková baterie a pak si vesele pracuje, třeba i dlouhý měsíc. Díky tomu je ušetřena nejen vaše pokožka, ale i životní prostředí, jež dále nezanášíte vyměnitelnými břity.

Na svou laserovou žiletku se společnost Skarp rozhodla vybrat peníze na Kickstarteru. Zde je tento výrobek doslova na roztrhání. Namísto původních 150 000 dolarů se na kontě projektu nacházejí již téměř 4 miliony, přičemž do konce kampaně zbývá ještě 5 dní. Pokud vás žiletka od společnosti Skarp zaujala, přejděte na příslušné kickstarterovské stránky a zapojte se taky. První kusy šetrné laserové žiletky by k přispěvatelům měly dorazit už v březnu příštího roku.

https://www.youtube.com/watch?v=xZk_Nw4M_Vk

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

2 KOMENTÁŘE

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře