Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyAplikace BlockedPhone donutí vaše děti, aby vám zvedli telefon

Aplikace BlockedPhone donutí vaše děti, aby vám zvedli telefon

Když děti dospívají, někdy je s nimi těžké pořízení. Odsekávají nám na otázky, případně s námi vůbec nemluví a ignorují třeba i naše volání. A to mnohdy v případech, kdy s nimi opravdu potřebujeme mluvit. Slovenští vývojáři pro tyto situace vynalezli řešení. 

Vzpomínaným řešením je šikovná Android aplikace BlockedPhone. Tato aplikace bude na vašich dětech vynucovat zvedání telefonu. Jakmile děti budou vaše volání ignorovat, aplikace jejich telefon jednoduše zablokuje a nadále ho budou moci používat pouze a jenom k volání na vámi zadaná čísla. To znamená žádné brouzdání po internetu, žádné hraní her, žádné telefonování s kamarády a další radosti.

Zablokovaný telefon se odblokuje teprve ve chvíli, kdy dotyčný zavolá na jedno z vámi zadaných čísel, což pro děti bývá dost silná motivace.

Samozřejmě BlockedPhone se dá použít i v jiných případech, právě u dětí však tato aplikace zaznamenává největší úspěchy. Co si budeme povídat, dospělí si přece jenom dokáží hravě najít docela jiné řešení.

Aplikaci BlockedPhone si můžete vyzkoušet na prvních 7 dní zdarma, potom si budete muset připlatit 5,99 €.

[appbox googleplay com.blockedphone]

blockedphone-1-309x550 blockedphone-2-309x550

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře