Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyGoogle představí nové Nexusy a další novinky 29. září v San Franciscu

Google představí nové Nexusy a další novinky 29. září v San Franciscu

Společnost Google rozeslala vybraným redakcím pozvánky na očekávanou tiskovou konferenci, která se bude konat 29. září v 15 hodin našeho času. Očekává se, že v San Franciscu dojde k představení nových telefonů Nexus 5X a Nexus 6P a nejnovější verze systému Android.

Hlavním tématem pozvánky je slogan „Join us for some tasty new trats and much s’more“, ze kterého se bohužel zatím nedá nijak konkrétně vyvodit, co tím vlastně Google myslí a co pro nás chystá.

Bylo by však obrovským překvapením, kdybychom se nedočkali odhalení nových smartphonů řady Nexus (jeden vyrobí Huawei, druhý LG – o jejich parametrech jsme psali ve starších zprávách) a dojít by mělo také k premiéře nového Chromecastu (nevelké USB klíčenky, která udělá z obyčejné televize nebo počítačového monitoru druhou obrazovku pro váš telefon) a finální verze Androidu 6.0 Marshmallow.

Google celou akci bude streamovat živě na YouTube a my vám po skončení přenosu přineseme souhrnné články o všech představených novinkách.

google-pozvankaZdroj: AP

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře