Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyThe Deer God - herní všehochuť v nádherném pixelartovém provedení

The Deer God – herní všehochuť v nádherném pixelartovém provedení

The Deer Good v sobě spojuje hromadu žánrů. Jedná se o plošinovku, roguelike hru, RPG, endless runner a možná také adventuru. Máte chuť? Tak vstupte!

Hrajete jako lovec zřízený vlky poté, co zastřelil chudáka jelena. Následně se reinkarnujete do těla samotné zvěře a dostanete šanci se vykoupit před Jelením bojem (Deer God). To obnáší plnění misí pro různé postavy, běhání, skákání na plošinky a přes zvířátka, která vám vběhnou do cesty.

Mezi jednotlivými běhy samozřejmě dochází k levelování vaší postavy a k získávání nových dovedností. Můžete tak zvýšit svoje zdraví, rychlost, schopnost skákání nebo útočné síly. Ve výsledku se tím snažíte zabránit tomu, abyste se dostávali do riskantních situací, v nichž vám hrozí smrt. Ovšem jelikož je The Deer God roguelike hra, i přes veškeré úsilí tu budete umírat a to hodně. Pokud tedy patříte mezi nervózní hráče, nebo vám nevyhovuje rychlé tempo hry, měli byste od The Deer God dát ruce pryč. Tato hra je určená opravdu jen pro úzkou skupinu lidí, dá se říci masochistů, kteří opovrhují jednoduchými hrami.

The Deer God vyšla pro Android a iOS Z obchodů s aplikacemi si ji můžete stáhnout přibližně za 200 korun. Pokud se vám to zdá moc, počkejte si, až tato hra bude ve slevě!

[appbox googleplay com.crescentmoongames.deergod]

[appbox appstore 1014505645]

Zdroj: Pocket Gamer

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře