Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyAlcatel OneTouch na veletrhu IFA představil stylové smartphony Pop Star a Pop...

Alcatel OneTouch na veletrhu IFA představil stylové smartphony Pop Star a Pop Up

Novinka Star je určena zejména uživatelům, kteří chtějí vyjádřit svůj vlastní styl, což jim umožní hned několik kolekcí výměnných krytů. Model s názvem Up pak nabízí líbivý design a slibuje vysoký výkon za cenu telefonů nižší střední třídy. Dostupnost a cena obou smartphonů na českém a slovenském trhu budou upřesněny během podzimních měsíců.

Alcatel OneTouch Pop Up má všechny parametry, aby vyhověl i náročnějším uživatelům. Vyzdvihněme plně laminovaný HD IPS displej s výbornou čitelností na přímém slunci, výkonný osmijádrový procesor s 2GB operační pamětí či podporu LTE sítí, díky které uživatelé nebudou ochuzeni o plynulé streamování videí a rychlé připojení k internetu, ať už se budou nacházet kdekoli.

Telefon charakterizuje bytelný kovový rámeček se skleněným spodním tlačítkem a zadní strana, kterou zdobí 3D efekt vytvářející soustředné kruhy. V jeho výbavě dále najdeme i 2000mAh baterii a dvojici fotoaparátů: čelní má rozlišení 5 Mpx, zadní se světelností f/2.0 pořídí 13Mpx snímky. Pop Up bude na výběr hned z pěti barev: černé, modré, oranžové, bílé a červené.

POP UP

Pětipalcový smartphone Pop Star je určen těm, kteří rádi přizpůsobují svůj telefon svému outfitu. Díky několika kolekcím krytů tak mohou vyjádřit svůj styl nebo náladu. Na výběr budou divoké barvy a psychedelické motivy z kolekce Funky i konzervativnější vzhled krytů z kolekce Leather. Více na módu je zaměřena kolekce Fashion, přírodní vzhled dřeva pak napodobují kryty z kolekce Nature-ECO. Důraz na detaily vyjadřuje i zaoblený design, který zdůrazňuje štíhlost telefonu.

Pop Star bude dostupný ve 3G+ a LTE variantě. Základem zařízení je HD displej, čtyřjádrový procesor MediaTek MT6735T, 1 GB RAM a 8 GB uživatelské paměti. Akumulátor má stejně jako u modelu UP kapacitu pouhých 2 000 mAh.

POP STAR line

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře