Úterý, 23 dubna, 2024
DomůNovinkyGalaxy smartphony "za dolar" válí, lidé je za iPhony mění jako diví

Galaxy smartphony „za dolar“ válí, lidé je za iPhony mění jako diví

Samsung se nedávno rozhodl Applu uzmout některé zákazníky a tak v USA zavedl službu, v jejímž rámci si lidé mohou půjčit jeden z jeho high-endových smartphonů za pouhý jeden dolar. Služba se stala velmi oblíbenou.  

Abyste si některý z Galaxy smartphonů mohli půjčit i vy, musíte splňovat tři podmínky – musí vám být více jak 18 let, musíte být z USA a musíte vlastnit iPhone. Pokud tyto tři věci prokážete, vybraný smartphone si můžete půjčit na rovných 30 dní.

Po uplynutí zkušební doby máte dvě možnosti. Buď telefon vrátíte, nebo za něj zaplatíte plnou cenu a už si ho necháte. Zájem o službu je přitom tak velký, že Samsung už vypotřeboval celou zásobu smartphonů Galaxy S6, S6 edge+ a Galaxy Note5, které si pro tuto službu vyčlenil.

Není žádná náhoda, že Samsung tuto službu spustil právě v těchto dnech. Za pár dní má totiž své nové smartphony představit Apple, což je skvělá příležitost k tomu zkusit mu pár zákazníků odloudit.

Co na službu Galaxy smartphonu říkáte? Využili byste ji, kdy byla dostupná i v České republice?

note5s6edgeplus

Zdroj: Phone Arena

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře