Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkySmartphony Sony Xperia Z2 a Z3 dostanou brzy Android 5.1.1 Lollipop

Smartphony Sony Xperia Z2 a Z3 dostanou brzy Android 5.1.1 Lollipop

Android 5.1.1 Lollipop pro Xperie Z2 a Z3 klepe na dveře. Podle serveru xperiablog.net aktualizace pro tyto telefony prošla v minulých dnech certifikací a k prvním majitelům dorazí už za několik dní.

Sony v Androidu 5.1.1 vylepší nabídku rychlého nastavení, díky čemuž bude možné ovládat spárovaná Bluetooth zařízení přímo z roletky či se připojovat k různým WiFi sítím a předpokládá se, že přibudou i nějaké nové animace a funkce, které jsou typické pro tuto verzi systému.

Chybět by tak neměla podpora pro zařízení s více SIM kartami a funkce HD Voice, která zprostředkuje hlasové hovory ve vyšší zvukové kvalitě, ale těšit se můžete také na opravu chyb a vylepšení stability a celkového výkonu.

Jako první se updatu dočkají japonští uživatelé. Na jejich smartphony oznámení o dostupnosti nového firmwaru dorazí ještě v červenci.

Sony-Japan-Android-5.1.1-Xperia_2

Sony-Japan-Android-5.1.1-Xperia_1

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře