Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyHerní hit This War of Mine se dostane i na tablety s...

Herní hit This War of Mine se dostane i na tablety s Androidem a iOS, už brzy

Nečekaný prodejní hit This War of Mine se vedle tabletů s iOS dostane i na tablety s Androidem. Před několika dny to potvrdili samotní vývojáři a dodali, že Androidí verzi si nyní můžete předobjednat.

Předobjednávka hry This War of Mine zatím neprobíhá skrze Google Play, ale na stránkách 11Bit Studios. Předobjednávka verze pro Android vás vyjde na 9,99 dolarů (cca 240 korun). Část této sumy přitom poputuje na charitu zabývající se problematikou válečných dětí. Pokud vám charitativní činnost nic neříká a toto zjištění považujete za zbytečné, potom věřte, že po první zahrání se na to nejspíše budete dívat docela jinak. This War of Mine je totiž strategie, v níž se budete starat o skupinku přeživších ve válečné zóně. Ovšem zapomeňte na obligátní posouvání jednotek.

This War of Mine je vcelku unikátní tím, že ve svém tématu jde až na dřeň. Ve hře budete shánět suroviny potřebné k výrobě základních věcí, k tomu se starat o své lidi, což znamená hlavně nutnost zajistit jim teplo, jídlo a léky, a nakonec se také potkáte s ostatními přeživšími, z nichž ne všichni jsou zlí (a ty zlé je často lepší obejít). Hra jako taková je přitom poměrně obtížná, takže než se jí prokoušete, vyžádá si to stovky nových rozehrání a dny, ba možná i týdny vašeho času. A přesto vás to bude bavit. This War of Mine se vám svou nesmlouvavostí a syrovostí podávaného tématu zaryje hluboko pod kůži a bude vás tam tlačit. To mi věřte!

This War of Mine pro tablety s Androidem a iOS se dočkáme do konce tohoto měsíce. Přesné datum vydání bude uveřejněno časem.

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře