Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyViber je nyní plně kompatibilní s tablety Apple iPad

Viber je nyní plně kompatibilní s tablety Apple iPad

Nová aktualizace aplikace Viber, která umožňuje bezplatnou komunikaci s přáteli po internetu, včetně přenosu hlasu, obrazu a textových zpráv, přináší kýženou podporu pro tablety s iOS.

Trvalo to sice skoro věčnost, ale majitelé iPadů se přeci jenom nakonec dočkali. Komunikátor Viber, která má prakticky totožné funkce, jakými disponuje známější Skype, je nově optimalizován i pro použití v tabletech od Apple.

Viber umí zasílat zprávy a volat na jiná zařízení s Viberem, stejně tak zvládá i hovory mimo aplikaci na jakékoliv zvolené telefonní číslo za drobný poplatek. Od ostatních komunikátorů se liší použitím vašeho telefonního čísla jako uživatelského účtu, takže si nemusíte pamatovat žádné přihlašovací údaje. Jednoduše je vázán na vaši SIM kartu.

Zajímavá je rovněž jeho integrace aplikace do telefonního seznamu. Program prověří, kteří vaši přátelé používají Viber, a pak vám umožní je volat přímo z telefonního seznamu.

Viber 5.4.1 můžete zdarma stahovat v katalogu aplikací App Store.

[appbox appstore id382617920]

1 2

3 4 5

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře