Čtvrtek, 18 dubna, 2024
DomůNovinkySpotify 3.0 přináší nový design miniprehrávače a další novinky

Spotify 3.0 přináší nový design miniprehrávače a další novinky

V obchodě Google Play se před několika hodinami objevila ke stažení aktualizace oblíbené hudební aplikace Spotify. Ta ve verzi 3.0 přináší několik vylepšení v oblasti vzhledu a rozložení ovládacích prvků.

Co je konkrétně nového? Podle výpisu změn prošla drobnou změnou domácí obrazovka, která nyní nabízí více místa pro ovládací prvky, nová jsou tlačítka v horní části a také náhled alb skladeb. Vylepšení neunikl ani miniprehrávač, který po novém uvidíte po stisknutí tlačítka ve tvaru šipky v levém horním rohu. Miniprehrávač nabízí pouze tlačítko pro zastavení a opětovné spuštění skladby, mezi jednotlivými skladbami odteď přepínáte gestem prstu po displeji doprava nebo doleva.

Spotify ve verzi 3.0 si můžete stáhnout z Google Play. Pokud vám tento obchod aktualizaci zatím nenabízí, využijte instalačního APK souboru ZDE.

[appbox googleplay com.spotify.music]

2 3 1

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře