Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyMotorola Moto X (2015) dostane čtečku otisků a procesor Snapdragon 810

Motorola Moto X (2015) dostane čtečku otisků a procesor Snapdragon 810

Novinka bude mít výkonný procesor a displej s ultrajemným rozlišením. Další předností má být možnost velké individualizace vzhledu a kvalitní fotoaparát. Po vzoru největší konkurence Moto X (2015) nabídne také snímač otisků prstů.

Po internetu se to hemží spekulacemi o připravované nové generaci mobilního telefonu Moto X od společnosti Motorola. Podle posledních zpráv smartphone přinese procesor Snapdragon 810 a nadstandardní porci 4 GB RAM. Starší „drby“ přitom hovořily o nasazení méně výkonného čipu Snapdragon 808.

Nová Motorola má mít 5,2palcový displej s ultravysokým rozlišením QHD 2 560 × 1 440 pixelů, což zaručí až zbytečnou jemnost 565 obrazových bodů na palec. Fotoaparát bude šestnáctimegapixelový s možností nahrávat 4K UHD videa. Přední kamerka má mít rozlišení pět megapixelů. Oproti současnému modelu přibude snímač otisků prstů.

mot

Základní verze Moto X (2015) by měla disponovat vestavěnou uživatelskou pamětí 32 GB. Komu by to nestačilo, bude moct zakoupit 64GB model. Paměťové karty tento model zřejmě podporovat nebude. Baterie by měla mít kapacitu 3 280 mAh a jako operační systém čekejme čistý Android 5.1 Lollipop.

Motorola Moto X (2015) se má začít prodávat během srpna či září, do České republiky se ovšem stejně jako předchůdci oficiální cestou nepodívá.

Moto-X-Fingerprint

Zdroj: AH

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře