Středa, 17 dubna, 2024
DomůNovinkyDungeon Crawler je titulem 1000000 inspirovaná logická hra ze Slovenska

Dungeon Crawler je titulem 1000000 inspirovaná logická hra ze Slovenska

Také jste našli zalíbení v návykové mach3 hře 1000000? Potom zbystřete všechny smysly! Čekání na pokračování hry s názvem You Must Build a Boat můžete zahnat titulem Dungeon Crawler. 

V Dungeon Crawler se chopíte chrabrého jinocha, který se vydává zachránit princeznu. V cestě mu přitom brání neuvěřitelné potvory včetně draků, chobotnic a další roztodivné havěti. S protivníky bojujete skládáním kostiček se stejnými symboly. Důležité je, abyste poskládali ty, které aktuálně potřebujete (meče na boj s protivníkem, klíče na zamknuté dveře atd.). Zde se hra podobá zmiňovanému hitu 1000000 jenom s tím rozdílem, že namísto jednoho hracího pole máte k dispozici dvě – skládáte tedy kostičky na dvou stranách, dvěma prsty.

Pakliže jste při kompletování stejných bloků úspěšní, získáte zlaté mince. Za ně si mezi jednotlivými hrami můžete nakoupit lepší vybavení a zbraně, které vám následně pomohou zase o kus dále.

Hra obsahuje celkem 6 levelů. Pokud jste se právě zhrozili, že to vám nestojí ani za stáhnutí, tak ještě zadržte. Hra je pekelně obtížná, takže se vám klidně stane, že první level nedokončíte ani na tréninkovou obtížnost. Ještě si troufáte? Potom běžte na Google Play a stahujte. Dungeon Crawler je k dispozici ke stažení zdarma s tím, že během ní se vám v horní části obrazovky zobrazují reklamy.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Dungeon Crawler/“/]

[appbox googleplay com.travasaa.dc]

Lucie Jiříková
Lucie Jiříková
Redaktorka na volné noze se zájmem o mobilní technologie, videohry, knihy, sport a zdravý životní styl.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře