Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyBank Robbery: Great Western Heist - Nová česká hra pro iPhone, iPad...

Bank Robbery: Great Western Heist – Nová česká hra pro iPhone, iPad a iPod touch

České vývojářské studio InMeteo dnes pro platformu iOS vydalo novou hru Bank Robbery: Great Western Heist. Jedná se o variaci na Space Invaders, kde zachraňujete rukojmí a peníze z banky eliminací banditů.

Banka ve vašem městě byla přepadena místní gangsterskou bandou. Její nekalé úmysly můžete zastavit jen vy! Co k tomu potřebujete? Především je nutné přesně střílet a snažit se tak zneškodnit všechny lupiče. Kromě přesné střelby si však musíte dát pozor, abyste nezasáhli rukojmí prchající z banky a také na bomby, které po vás gangsteři hází, protože po každém zásahu přijdete o jeden drahocenný život. Životů nemáte neomezené množství, nýbrž jen tři.

S přibývajícími koly pochopitelně roste obtížnost a nároky na vaše hráčské schopnosti. Dejte proto do hry všechno, v sázce jsou přeci finanční jistoty obyvatel vašeho městečka.

[appbox appstore id979048681]

1

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře