Pátek, 19 dubna, 2024
DomůNovinkyTřeste se! Nájemný zabiják Hitman GO se nově proplížil i na zařízení...

Třeste se! Nájemný zabiják Hitman GO se nově proplížil i na zařízení s Windows Phone

Logická desková hra Hitman GO se nově objevila i ve Windows Phone Store. Z Androidu a iOS, kam se dostala přibližně o rok dříve, si s sebou přinesla stylovou grafiku a promyšlenou herní náplň. 

Stejně jako v klasických hrách Hitman je hlavním úkolem Hitman GO proplížit se s nájemným zabijákem až do cíle. V jednotlivých levelech přitom na hráče čekají hlídkující nepřátelé, psy a další překážky.

Oproti klasickým hrám s plešatým zabijákem v hlavní roli se Hitman GO hraje na tahy. To znamená, že na jeden pohyb hlavním hrdinou připadá pohyb ostatních zúčastněných postav. Hráči proto musí dobře promýšlet, kam se vrtnout dále, a chytře využívat rozestavených skrýší, podchodů a dalších věcí jako jsou kameny a míčky k odlákání nepřátel, nebo útočné pušky k jejich zabití. Hitman GO se proto nejvíce podobá klasické hře šachy, i když je mnohem zábavnější a díky grafickému provedení také stylovější.

Více si o hře můžete přečíst v naší recenzi.

hitman-go

Hitman GO pro Windows Phone si aktuálně můžete koupit za 4,99.

[appbox windowsphone f00e8788-c002-4602-8374-383a3266abc4]

[appbox windowsphone 5fa3bb42-c32b-4b1f-9fde-bd2c3d5f3241]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře