Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkySlužba Ordr garantuje nejrychlejší rozvoz jídla v centru Prahy, stáhněte si do...

Služba Ordr garantuje nejrychlejší rozvoz jídla v centru Prahy, stáhněte si do mobilu aplikaci

Kolem práce nemáte žádnou rozumnou restauraci pro běžné obědy. Lednička doma zeje prázdnotou a vařit se nechce. Obě tyto situace jsme se v posledních letech naučili řešit rozvozem jídla. Ale jsou situace, kdy čekat na kurýra hodinu není řešením, protože hlad máte právě teď.

Řešení tohoto problému přináší firma Ordr.cz, která působí v širším centu Prahy a garantuje rozvoz do 15 minut od objednání. Každý den je na výběr z jednoho jídla na oběd a na večeři. Omezený výběr jídel (nabídku najdete zde) ovšem kompenzuje doba doručení, která se průměrně pohybuje kolem sedmi minut! Oběd či večeře včetně bleskové dopravy stojí od 110 do 130 korun.

Objednat si jídlo z Ordr.cz není nic složitého. Stačí si do mobilního telefonu stáhnout mobilní aplikaci, která je dostupná pro telefony s operačním systém iOS a Android. Objednání jídla je pak na tři kliknutí v telefonu, která nezaberou ani pět vteřin. Objednávat můžete také prostřednictvím internetové stránky www.ordr.cz.

Obědy lze objednávat mezi 11:30 a 13:30 hodin, večeře pak od 18:00 do 20:30 hodin. Platit můžete hotově při převzetí, ale pohodlnější je online platba kartou.

[appbox appstore id844111994]

[appbox googleplay cz.ordr.app]

1 2 3

TZ_Garance doruceni do 15 minut, kvalitni suroviny a rychle objednani pres mobilni aplikaci_2Zdroj:Ordr

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře