Pátek, 19 dubna, 2024
DomůNovinkyTIP na aplikaci: Google uvolnil materiální Kalendář pro iPhony

TIP na aplikaci: Google uvolnil materiální Kalendář pro iPhony

Ke stažení je aplikace Kalendář Google pro mobilní zařízení se systémem iOS. Co přináší? Především Material Design, ale těšit se můžete také na zajímavé funkce.

V průběhu ledna se na webu objevila zpráva, že na iOS zamíří aplikace Google Kalendář. Nyní jsme se konečně dočkali a vy si povedeného klienta můžete zdarma stáhnout z App Store.

Kromě „materiálního“ vzhledu známého z Androidu aplikace zaujme chytrou nápovědou, která odhaduje detaily při vkládání událostí na základě předchozích interakcí v telefonu, náhledem událostí na mapě či předpovídáním událostí z poštovního klienta Gmail. Google Kalendáři není cizí ale ani podpora služeb Exchange a iCloud.

K dispozici jsou rovněž různé typy náhledů včetně nového Schedule View, který přehledně v barevnýc blocích zobrazuje rozvrh uživatele včetně obrázků a map míst, kam se chystá.

[appbox appstore id909319292]

1 5

3 4 2

Video:

Zdroj: Gmail blog

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře