Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyJe tohle oficiální snímek špičkového LG G4 nebo jde o podvrh?

Je tohle oficiální snímek špičkového LG G4 nebo jde o podvrh?

Očekávaný smartphone od LG dostal zcela zřetelné kontury. Po sérii spekulací se totiž na světlo světa dostal první tiskový snímek. Ten potvrzuje obvyklou sestavu ovládacích tlačítek na zadní straně a atraktivní prohnutý design.

Fotografie chystaného telefonu byla uveřejněna na Twitteru @onleaks a měla by zobrazovat údajně (ne)finální verzi G4.

Z dostupných informací víme, že novinka by měla být o něco větší než předchůdce s rozměry 143,3 × 74,6 × 8,9 milimetru. Zpráva hovoří o rozměrech 148,9 × 76,5 × 9,9 mm, přičemž velikost displeje se má zmenšit z 5,5“ na 5,3“.

O nástupci G3 se spekuluje, že by mohl mít displej s ultrajemným rozlišením, pravděpodobně ale zůstane rozlišení displeje stejné, tedy Quad HD (QHD) 2 560 × 1 440 px.

Ve výbavě by neměl chybět nový velmi výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 810 nebo štědrá operační paměť s kapacitou 3 GB či 4 GB.

K představení chytrého telefonu LG G4 dojde příští měsíc. Přesný termín konání mediální události výrobce dosud neupřesnil.

LG-G4-257x550

Zdroj: Twitter

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře