Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyUživatelé OneDrive mohou získat 100 GB na dva roky zdarma! Stačí jen...

Uživatelé OneDrive mohou získat 100 GB na dva roky zdarma! Stačí jen kliknout

Společnost Microsoft se rozhodla udělat velkou radost všem uživatelům cloudové služby OneDrive. Pokud se přihlásíte do programu Bing Reward, získáte zdarma a bez jakýchkoliv poplatků na 2 roky zdarma 100 GB prostoru.

Stačí kliknout na tento odkaz, přihlásit se a to je vše! Právě jste získali po dobu 24 měsíců 100 GB volného místa zdarma.

Speciální akce byla na OneDrive spuštěna už počátkem února, ovšem zúčasnit se ji mohli pouze uživatelé ze Spojených států amerických. To se nyní změnilo a 100 GB zdarma mohou získat i Evropané.

sda

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

12 KOMENTÁŘE

    • Já mám na OneDrive bonusovou kapacitu 100GB na 1 rok, která mi za pár dní končí. A hle nová nabídka bonusového místa a dokonce ještě většího a na dva roky. Celkově vzato to je nastálo. Dva roky je v IT věčnost. Nehledě na to, že i kdyby nenásledoval další bonus, člověk o svá data nepřijde, jen nenahraje nová dokud neuvolní místo. OneDrive je ve free kapacitě králem.

      • králem? mega nabízí free 50GB v základu a není tam sebemenší omezení rychlosti, navíc jsou veškterá data šifrovaná takže k nim má přístup jen ten kdo je tam dá, popřípadě kdo má odkaz k souboru

  1. mně to napsalo Bing Rewards isn’t available yet in your country or region.

  2. Nejde to … píše to že tato věc je pro danou oblast .. myslí asi ČR nedostupná. 🙁

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře