Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyApple zdvojnásobuje maximální velikost aplikací v App Store

Apple zdvojnásobuje maximální velikost aplikací v App Store

Společnost Apple zdvojnásobila maximální velikost aplikací v obchodě App Store. Namísto původních 2 GB tak nově můžete stahovat aplikaci o velikosti až 4 GB.

Omezení velikosti aplikací na 2 GB se přitom datuje až do prvopočátku App Storu, tedy do roku 2008. Důvodem pro navýšení původní maximální velikosti je skutečnost, že hry se zdokonalují a to hlavně po grafické stránce a jejich data tak zaberou mnohem více místa.

Zdvojnásobení maximálního limitu pro velikost aplikací neznamená, že by Apple upustil od dalších svých zvyklostí. Společnost stále zůstává u 100 MB limitu pro stahování aplikace mobilními daty. Pro stahování větších aplikací musíte stále využívat Wi-Fi, nebo potvrzovat, že si stáhnutí aplikace skrze mobilní data vyloženě přejete. Díky tomu předejdete nemilým překvapením při vyúčtování.

Teď už jen nezbývá než doufat, že zvýšení maximálního limitu velikosti aplikací brzy povede ke zvýšení herního zážitku. Těšíte se na graficky vypiplané hry?

Dead Trigger 2

Zdroj: Phone Arena

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře