Pátek, 19 dubna, 2024
DomůNovinkyLAMA mobile nabízí zajímavý přivýdělek z domova

LAMA mobile nabízí zajímavý přivýdělek z domova

Virtuální operátor LAMA mobile zavedl nový program Vydělávej s LAMOU. Ten je určený všem, kdo mají zájem o pravidelný přivýdělek z pohodlí domova. Ti, kteří jsou zákazníky LAMY, mohou zároveň dostat balíček SMS či data zdarma.

Nejen stálí zákazníci virtuálního operátora si mohou snadno přivydělat formou prodeje tarifů LAMA mobile. Možnost časové variability jistě ocení například maminky na rodičovské dovolené či studenti, kteří nemohou najít brigádu nebo se potřebují přizpůsobit školnímu rozvrhu. Zároveň spolupráce nestanovuje žádné podmínky minimálního prodeje či další omezení.

K zařazení do programu postačí pouze registrace na webových stránkách www.vydelavejslamou.cz. Poté zájemce obdrží emailem potvrzení registrace se smlouvu, a pokud souhlasí s danými podmínkami, stává se oficiálním prodejcem.

Své potencionální zákazníky vkládá přímo do systému na internetových stránkách, včetně telefonních kontaktů určených pro Zákaznickou linku. Pokud zákazník, kterého prodejce doporučil, začne služby LAMA mobile využívat a řádně hradit vyúčtování, dostává prodejce pravidelně odměnu během celé doby trvající spolupráce přímo na svůj bankovní účet „Počet klientů i čas věnovaný spolupráci s námi záleží čistě na každém prodejci. Chceme, aby tato práce byla co nejvíce přizpůsobitelná individuálním časovým možnostem a tím dostupná pro každého,“ říká manažerka komunikace a značky LAMA mobile Veronika Kliská.

Prodejce, který je zároveň sám klientem LAMA mobile, k finanční odměně navíc obdrží bonus, který se odvíjí od jeho prodejních schopností. Za pět zákazníků aktivních v daném měsíci dostane balíček 50 SMS zdarma a při deseti zákaznících si může zvolit mezi 150 MB mobilních dat či dvěma balíčky SMS.

Tarify LAMA mobile jsou specifické svým účtováním po vteřině od počátku hovoru, což snižuje náklady až o 30 %. Pro rodiny či firmy jsou určeny skupinové tarify, kde si v rámci jedné skupiny volají účastníci zadarmo. Vlastníkem LAMA mobile je holding LAMA ENERGY GROUP, který kromě komunikačních služeb nabízí dodávky plynu a elektřiny. Tím poskytuje klientům komplexní služby za výhodných podmínek.

sda

Zdroj: TZ LAMA

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře