Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyZnáme datum vydání české střílečky Overkill 3!

Známe datum vydání české střílečky Overkill 3!

Také už několik měsíců netrpělivě čekáte, až vyjde střílečka Overkill 3? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu. Dočkáte se, už brzy! 

Střílečku Overkill 3 Craneballs Studios plánovali vydat už na podzim minulého roku, pak se ale raději rozhodli ještě pro další testování. Hra prý nebyla dostatečně vyladěná. Nyní už by situace měla být lepší, neboť čeští vývojáři konečně uveřejnili přesné datum vydání. Overkill 3 bychom se měli dočkat 26. února 2015, takže se ji dočkáme za necelé dva týdny.

Oproti předchozím titulům ze série Overkill by Overkill 3 měla přijít s vylepšenou grafikou a změnou pohledu kamery. Zatímco zbylé hry byly čistokrevnými mobilními FPS, na Overkill 3 se budeme koukat z pohledu třetí osoby. Díky tomu prý tvůrci do hry mohli zakomponovat i zábavné schovávání za terénními překážkami ve stylu Frontline Commando. Doufejme tedy, že se Craneballs Studios uvedení Overkill 3 povede, a že se s ní perfektně zabavíme.

Jo a abychom nezapomněli, hra bude dostupná pro platformu Android a iOS a to nejspíše opět ve free-to-play!

Zdroj: Craneball Studios

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře