Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkySurvival stealth adventurní République zlevnila na 44 Kč

Survival stealth adventurní République zlevnila na 44 Kč

Nedávno představený titul République patří k tomu nejlepšímu, co si letos na mobilních telefonech s Androidem můžete zahrát. Skvělou zprávou proto je, že tenhle atmosferický klenot nyní zlevňuje, a to navíc docela citelně – o 60 procent.

Ve slevě (44 korun) získáte jak samotnou hru, tak i první epizodu příběhu. Zbývající dvě epizody můžete zakoupit přímo ve hře prostřednictvím in-app nákupů.

Za République stojí studio Camouflaj, v jehož čele stojí Ryan Payton, který dříve pracoval třeba na Halo 4 nebo Metal Gear Solid 4. A to je vidět na konceptu hry.

Epizoda 1 se odehrává v nepojmenovaném totalitním státě, v zařízení Metamorphosis. Prizraci, lidé, kteří jsou oddáni totalitnímu systému, provádí experimenty na tzv. Pre-Cal lidech. Ti se narodili a vyrostli v objektu. Jedna Pre-Cal žena, Hope, vás jakožto hackera zkontaktuje a požádá, jestli byste nepomohli dostat ji na svobodu.

[appbox googleplay com.camouflaj.republique]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře