Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyČerný pátek u CZC.cz, slevy budou dosahovat až 80 %

Černý pátek u CZC.cz, slevy budou dosahovat až 80 %

Český prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz si na závěr tohoto týdne připravil speciální 24hodinovou akční nabídku, v rámci které se v pátek připojí k neoficiálnímu svátku nakupování Black Friday. Ten je zejména v USA synonymem rekordních slev a startem vánoční nákupní horečky.

Takto velkolepou akci se slevami až 80 % stejně jako většina obchodníků v USA český prodejce plánuje pouze na jeden den v roce.

Výrazné slevy nabídne CZC.cz především na produkty, které zákazníci tradičně pořizují sobě nebo svým blízkým pod vánoční stromeček, tedy mobilní telefony, tablety, notebooky, televize či fotoaparáty. Chybět v akci nebudou ani komponenty, hry, nejrůznější pouzdra a obaly nebo počítačové příslušenství.

„Celkem nabídneme v rámci Black Friday přes 300 produktů se slevami až 80 %. Na rozdíl od minulého roku letos nespustíme všechny slevy s úderem půlnoci, ale budeme je postupně spouštět v průběhu celého dne. Start poslední slevové vlny je naplánován na šest hodin večer,“ představuje letošní průběh Kamil Demuth, marketingový ředitel CZC.cz.

Akční nabídku pro letošní rok naleznete pod tímto odkazem.

15aZdroj: CZC.cz TZ

 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Zlavy az 80%…. ubohe… zlavy su tak max do 2k… na povodnu myslienku sa to nechyta…. kde sa vypredava sklad, tovar na predajni za bomba ceny….

    Je vidiet, ze to je take nase… predavat v zlave v podstate za povodnu cenu 😛

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře