Pátek, 12 dubna, 2024
DomůNovinkyOstuda: Amazon aktualizoval čtečku Kindle pro WP 7. Po osmi měsících konečně...

Ostuda: Amazon aktualizoval čtečku Kindle pro WP 7. Po osmi měsících konečně doplnil podporu pro Mango

Nutno předem podotknout, že aplikace Kindle pro Windows Phone 7 má k dokonalosti stále daleko. Nicméně vypadá to, že se blýská na lepší časy. Amazon totiž v minulých hodinách uvedl do Marketplace vylepšenou verzi 1.2, která odstraňuje několik bugů a přináší podporu Windows Phone 7.5 Mango.

Uvážíme-li, že v České republice byla aktualizace Mango distribuována již na konci září loňského roku, jde ze strany Amazonu  o velkou liknavost a ostudu. To je neoddiskutovatelné.

Nová verze zejména přináší podporu multitaskingu. Na hlavní (domovskou) obrazovkou si již také můžete připnout jednotlivé knihy, abyste je měly stále po ruce.

Mnoho dalších chyb ale zůstalo neopravených. Dle některých uživatelů aplikace také pořád často padá. Amazon tedy čeká ještě mnoho práce. V každém případě jeho aplikace patří na Marketplace k těm horším, k těm, které celé platformě dělají ostudu.

[dmalbum path=“/wp-content/uploads/dm-albums/Amazon/“/]

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře