Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung se opět vyznamenal! Video na budování dobrého jména společnosti je příšerné!

Samsung se opět vyznamenal! Video na budování dobrého jména společnosti je příšerné!

Vzhledem k několika nedávným přešlapům Samsungu je pověst společnosti dost pošramocená, vzpomeňme například na uvedení předraženého „umělohmotného“ Samsungu S5, pročež se společnost snaží vylepšit svou pověst. Jak? No přeci rapujícím videem!

Nejnovější video, které bylo uveřejněno na Samsung TV Tomorrow, lidem ve zkratce přibližuje poměry ve společnosti a snaží se vyzdvihnout všechny přednosti Samsungu. Během minuty a půl se tak dozvíte celkový počet zaměstnanců Samsungu, zastoupení žen ve společnosti, nebo to že Samsung vychází vstříc nadaným a kreativním lidem. Vše je nakonec doplněno všeříkajícími obrázky, díky nimž video pochopí i lidé, kteří nemluví anglicky. Na tom by nebylo vůbec nic špatného.

Problém je v tom, že text videa je divákům podáván nejen skrze písmo na tabuli, ale také skrze rap, který rve uši i lidem, kteří si v rapu jinak libují. Ostatně poslechněte si ho sami a dejte nám vědět, jaké z tohoto videa máte pocity!

Pozn.: Omluvte prosím sníženou kvalitu videa.

https://www.youtube.com/watch?v=Dt_EyfbjVJw

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

3 KOMENTÁŘE

  1. připadá mi to jako video, které udělal nějaký 17-ti letý kluk poté, co se jednoho rána probudil a řekl si, že až dodělá školu tak půjde dělat do Samsungu

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře