Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyMessenger: Nový komunikátor od Googlu vás nechá chatovat lépe

Messenger: Nový komunikátor od Googlu vás nechá chatovat lépe

Na Google Play se dnes objevila nová aplikace od Googlu. Navzdory obvyklému postupu Google „střílí“ do svých řad a konkuruje svému dřívějšímu produktu a to komunikační aplikaci Hangouts. 

Největšími novinkami komunikátoru s všeříkajícím názvem Messenger jsou (v porovnání s aplikací Hangouts) možnost pořizovat a následně i sdílet fotografie skrze samotnou aplikaci, jednoduché prohledávání konverzačních témat, možnost blokování zpráv vybraných uživatelů, nebo možnost rozesílat audio zprávy tak, jak to známe například z aplikace Whats Up.

Komunikátor Messenger navíc přichází s Material Designem, který by měl vést k intuitivnějšímu ovládání a celkově rychlejší a pohodlnější komunikaci, což je sám o sobě dostatečný důvod proč „upgradovat“, nebo lépe řečeno Hangouts vyměnit. Ruku na srdce, kdo z vás vedle Hangouts, právě kvůli výše zmíněným chybějícím maličkostem nepoužívá i jiného „kecálka“, třeba právě Whats Up? Ačkoliv se tedy Google rozhodl pro neobvyklý čin a stejně jako před lety nabízí souběžně dva komunikační programy (Google Voice a Google Chat, pamatujete?), lze jeho rozhodnutí pochopit a náležitě ocenit.

Pokud vás aplikace Messenger zaujala, můžete si ji stáhnout z Google Play skrze link níže a vyzkoušet ji na vlastní „kůži“. První zprávy od uživatelů však zní jednoznačně, aplikace se i navzdory několika nedostatkům líbí. Messenger je k dispozici zdarma.

1

 

3

4

2

[appbox googleplay com.google.android.apps.messaging]

 

Lucie Jiříková
Lucie Jiříková
Redaktorka na volné noze se zájmem o mobilní technologie, videohry, knihy, sport a zdravý životní styl.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře