Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkyHTC One M9 má přijít s 5,2" QHD displejem, 3 GB RAM...

HTC One M9 má přijít s 5,2″ QHD displejem, 3 GB RAM a odolnou konstrukcí

O tom, že by firma HTC měla připravovat nový vlajkový model s velkým displejem a systémem Android, se spekuluje již delší dobu. Podle posledních informací bude mít novinka One M9 výbornou výbavu.

Server ibtimes.co.in tvrdí, že společnost HTC plánuje svůj nový vrcholný model představit příští rok na veletrhu Mobile World Congress. Hlavní devizou chystaného telefonu má být skvostná výbava.

Smartphone má po vzoru předchůdce nabídnout kovovou konstrukci, která ale tentokrát bude navíc odolná vůči vodě a prachu.

HTC One M9 prý bude mít také 5,2palcový displej s rozlišením 1 440 × 2560 pixelů, což zaručí fantastickou jemnost 564 ppi. Smartphone tedy rozměrově nebude žádná „kreatura“, ale to není ani model One M8.

Nový mobil má používat čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 a stejně jako konkurenční vlajkové lodě i 3 GB operační paměti, aby mu nedělal problém ani ten nejnáročnější multitasking. Kromě klasických variant s 16 GB a 32 GB uživatelské paměti, by se údajně mohla prodávat i verze s 64 GB nebo dokonce 128 GB prostoru.

HTC One M9 údajně nabídne také fotoaparát s vysokým rozlišením pixelů a narůst má i kapacita akumulátoru. Současné One M8 disponuje jen 2600mAh baterií a 4Mpx foťákem UltraPixel, který jeho hodnocení trochu sráží.

htcone-100258388-orig

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře