Čtvrtek, 9 května, 2024
DomůNovinkyTo musíte vidět! Takhle vypadá Battlefield 4 na iPadu

To musíte vidět! Takhle vypadá Battlefield 4 na iPadu

Programový manažer společnosti DICE, Kristoffer Benjaminsson, se na blogu herního enginu Frostbite pochlubil, že se vývojářům podařilo spustit akční hru Battlefield 4 na tabletu iPad.

Podle jeho slov jim k tomu výrazně dopomohlo rozhraní Metal od Applu. Podívejte se na první obrázky. Vypadají úžasně. Ale…

Šance, že se populární akční hry někdy dočkáme i na mobilních zařízeních, je velmi malá. Benjaminsson tvrdí, že nové API vývojářům sice pomohlo, ale stále ještě pořád jsou limitováni hardwarem. Rozhodně bychom prý neměli očekávat, že se v dohledné době dočkáme portu Battlefieldu 4 pro iPady a iPhony.

Snímky pocházejí z technologického dema.

1

2

 

Zdroj: 9to5mac

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

4 KOMENTÁŘE

  1. Prej screeny 😀 to možná ano ale pořízené na PC a vložené do fotorámečku ipadu…

  2. Jono Prochi má pravdu. To můžu tvrdit i já, že se mi podařilo spustit Watch Dogs na Androidu, přitom to jsou jen obrázky zobrazený na mobilu/tabletu. Kolik jim Apple asi za propagaci zaplatil ? :))

  3. dobrý pokus ale nějak postrádám na tom PREJ iPadu prostřední tlačítko

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře