Pondělí, 15 dubna, 2024
DomůNovinkySamsung Galaxy S III hitem, prodeje přesáhnou v červenci 10 milionů kusů

Samsung Galaxy S III hitem, prodeje přesáhnou v červenci 10 milionů kusů

Jihokorejský koncern Samsung Electronics předpokládá, že nejpozději do konce července překoná prodej jeho nového chytrého telefonu Galaxy S III milník 10 milionů prodaných kusů, informuje o tom server PhoneArena.

První generace Samsungu Galaxy S se za více než dva roky prodalo přes 28 miliónů kus. Jeho nástupce pak zaznamenal stejný počet prodaných jednotek za poloviční dobu.

Prodej Galaxy S III byl v Evropě zahájen 29. května a ve Spojených státech dokonce až 21. června. Zde ho budou nabízet tentokrát všichni čtyři hlavní operátoři.

Galaxy S III je vybavený čtyřjádrovým procesorem, velkým dotykovým displejem o velikosti 4,8 palce s HD rozlišením a osmimegapixelovým fotoaparátem.

Není pochyb o tom, že v současnosti jde o jeden z nejlepších smartphonů, které lze koupit. V českých e-shopech se dá pořídit za cenu začínající na 13 444 Kč.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře