Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyHonba za nejtenčím smartphonem: Nové Vivo bude tlusté jen 3,8 milimetru

Honba za nejtenčím smartphonem: Nové Vivo bude tlusté jen 3,8 milimetru

Gionee před nedávnem překvapilo modelem Elife S5.1. Jak označení telefonu napovídá, má tloušťku 5,1 milimetru. Tedy abychom byli přesní 5,15 milimetru. O svoje prvenství ale brzy přijde a předá titul nejtenčího smartphonu novince od Vivo, která bude tenká jen 3,8 milimetru. Tuto hodnotu bude konkurence už těžko překonávat.

Zatím není známo, pod jakým názvem bude čínský výrobce svůj ultratenký model prodávat. Známa není v tuto chvíli ani výbava telefonu, ale nemusela by být vyloženě špatná. Vivo totiž jako první na světě představilo smartphone (Xplay 3S) s rozlišením 2 560 × 1 440 obrazových bodů (QHD).

Vzhledem k minimální tloušťce asi nepůjde o žádného rekordmana ve výdrži. Zda se při pouhém nošení mobil bude deformovat v kapse, to také s jistotou nevíme.

Na bližší informace o novém nejtenčím smartphonu na světě si ještě musíme počkat. Rozbor obrázku, který Vivo uveřejnilo na sociální službě Weibo, prozradil jen to, že bude tlustý ± 3,8 milimetru.

vivo-thin_1

vivo-thin_3

Zdroj: PhoneArena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

  1. Kdyby to radši udělali centimetr tlustý a dali tam pořádnou baterku. Tohle zeštihlování mě sere.

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře