Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyVerbatim Ultra-Slim Portable Power Pack: záložní zdroj pro dobíjení iPhonů a ostatních...

Verbatim Ultra-Slim Portable Power Pack: záložní zdroj pro dobíjení iPhonů a ostatních smartphonů

Verbatim představil Ultra-Slim Portable Power Pack určený k nabíjení telefonů iPhone 6 a iPhone 6 Plus a dalších zařízení včetně tabletů, smartphonů s mikroUSB konektorem a bezdrátových Bluetooth headsetů.

Jedná se o velice kompaktní a robustní 4200mAh napájecí zdroj, který se snadno vejde do kapsy nebo tašky, takže je ideální pro cestování.

Kontrolky LED informují, zda je baterie plně nabitá nebo zda potřebuje dobít. Zařízení je dodáváno s USB kabelem, jehož prostřednictvím můžete nabíjet jak samotnou baterii, tak jiná zařízení s konektorem mikro USB. Uživatelé iPhone 6 mohou k nabíjení přes Portable Power Pack jednoduše použít lightning kabel, který dostali ke svému telefonu.

Přenosný napájecí zdroj je dostupný v černé, bílé, nebo červené barvě. Doporučená maloobchodní cena Ultra-Slim Portable Power Pack činí 1 299 Kč s DPH.

image03

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře