Čtvrtek, 18 dubna, 2024
DomůNovinkyXiaomi Mi4 půjde po krku nejlepším smartphonům. Premiéru bude mít 22. července

Xiaomi Mi4 půjde po krku nejlepším smartphonům. Premiéru bude mít 22. července

Ty nejlepší chytré telefony v dnešní době stojí pořádný balík. Čínská firma Xiaomi ale dokazuje, že to nemusí být pravidlem. Nyní přichází s novým top modelem nazývaným Mi4, který nabídne skvostné specifikace a tělo vyrobené z kovu.

K oficiálnímu představení smartphonu dojde 22. července na tiskové konferenci v Číně. Na svém blogu na sociální síti Sina Weibo o tom informoval zakladatel společnosti Xiaomi Lin Bin.

Podle spekulaci bude nová vlajková loď Xiaomi vybavena procesorem Snapdragon 801 či Snapdragon 805 (ve hře je také Tegra K1), 3 GB RAM, 16GB pamětí a třináctimegapixelovým fotoaparátem. Displej nabídne úhlopříčku 5,2 palce a rozlišení 1 080 × 1 920 pixelů. Smartphone nebude ochuzen ani o podporu superrychlých frekvencí standardu LTE.

Xiaomi Mi4 se kromě výborné specifikace jistě bude snažit zákazníky zaujmout i velice nízkou cenou, která by mohla být oproti některým top modelům zavedených značek poloviční.

MiZdroj: GSMArena

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

4 KOMENTÁŘE

  1. přesně, máte tam překlep, a to i v titulku… doufám, že čas naštěstí ještě nejde pozpátku :))

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře