Úterý, 16 dubna, 2024
DomůNovinkyTip na pařbu: Zajeďte si rally závody ve free-to-play hře Rally Race...

Tip na pařbu: Zajeďte si rally závody ve free-to-play hře Rally Race Drift

Google Play má novou posilu do sekce závodních her. Jsou jí rally závody Rally Race Drift, které jsou oproti nedávno uveřejněné rally hře Colin McRae Rally ke stažení zdarma. Ve hře samozřejmě budete konfrontování mikrotransakcemi, to však k free-to-play prodejnímu modelu prostě patří.

Rally Racer Drift zaujme už na první pohled pokročilým grafickým zpracováním, které Colina se vší úctou drtí, jako zával kamene horolezce. Tato hra však potěší i poměrně solidním arkádovým jízdním modelem, v jehož režii se s autem parádně vyblbnete, ale zároveň nebudete mít pocit, že jste do rukou dostali namísto automobilu sekačku na trávu.

Už z názvu je patrné, že hra se soustředí na driftování, takže v ní velice rychle přejdete do smyku, jenž můžete i šikovně korigovat. Nežli se tu však pouštět do podrobného popisu chování automobilu, raději vám doporučíme, abyste si hru stáhli a zkusili ji na vlastní kůži. Jak už jsme řekli, za vyzkoušení nic nedáte. Hra je na Google Play k dispozici zdarma. Na ostatních mobilních platformách se zatím nenachází, v nedaleké době je ale chystána konverze na iOS. Jak to bude s Windows Phone se necháme překvapit.

https://www.youtube.com/watch?v=veiVDvvCATE

[appbox googleplay com.vodigitalarts.rallyracerdrift]

Martina Lipertová
Martina Lipertová
Redaktorka na volné noze, ale především vášnivá hráčka videoher na všech myslitelných herních platformách včetně Androidu a Applu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře