Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyiPhone 6 spatřen během zkoušky prezentace na WWDC

iPhone 6 spatřen během zkoušky prezentace na WWDC

Podívejte se na údajnou zkoušku prezentace, na které jsou vyobrazeny rendery iPhonu 6. Podle jedněch se jedná o jasný fake, to jest o podvod, jiní ale věří, že zítřejší den přinese velké jablečné překvapení. Ať už je to jak chce, o videu teď hovoří celý internet. A co na něj říkáte vy?

Apple zítra v 19 hodin středoevropského času představí v San Franciscu softwarové novinky pro letošní rok. Na pódiu Moscone Centra se bude diskutovat o připravovaných verzích systémů iOS a OS X. Ale dočkáme se také nového hardwaru? To je otázka, která aktuálně trápí snad všechny příznivce nakousnutého jablka. Možná ano, ale spíš ne.

Poslední iPhone představený na WWDC byl iPhone 4 v roce 2010. Ale letos by se měla historie opakovat, snaží se nás o tom přesvědčit autor videa, které ukazuje údajné prezentační slajdy s novým smartphonem.

Osobně si však myslím, že nové video je podvod a iPhone 6 bude představen až na podzim, v rámci samostatné keynote.

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře