Sobota, 13 dubna, 2024
DomůNovinkyZmenšený topmodel HTC One M8 nebude mít dvojitý fotoaparát

Zmenšený topmodel HTC One M8 nebude mít dvojitý fotoaparát

HTC One M8 mini bude zmenšenou verzí svého vrcholného modelu One M8, dostane stejný design i konstrukci, avšak chudší výbavu. Chybět bude například fotoaparát s dvojici čoček, který umí pracovat s hloubkou ostrosti snímků.

Fyzické proporce modelu One M8 mini odhalila první fotografie ochranného gumového obalu. Novinka má stejný design i konstrukci, jako topmodel One M8, je však menší a má horší výbavu, v níž nenajdeme fotoaparát s dvojicí snímačů.

Podle různých spekulací má připravovaná novinka dostat 4,5palcový displej s HD rozlišením, čtyřjádrový Snapdragon 400 (1,4 GHz), 1 GB RAM a 16 GB vestavěného úložiště (patrně s možností dalšího rozšíření pomocí karet microSD). Nové HTC by mělo také používat operační systém Android 4.4.2 KitKat s uživatelskou nadstavbou Sense 6.

Vydání HTC One M8 mini je údajně plánováno na konec května. Další informace o tomto modelu, který by mohl překvapit sympatickou cenovkou, se tak jistě dozvíme velmi brzy.

one-m8-mini

Zdroj: PhoneArena 

Mirek Kočí
Mirek Kočí
Šéfredaktor serveru Světaplikací.cz. Dříve psal pro ExtraHardware.cz a Deník.cz, nyní občas přispívá do tištěných časopisů Týden a Faktor S. Ve volném čase se věnuje rodině, sportu a youtuberingu.
Další články

1 komentář

Diskuze je uzavřena.

Nejčtenější

Poslední komentáře